top of page

Mia Donna A.K.M. (VERKOCHT)

Zirocco Blue VDL x Indoctro x Daimler

Geboortedatum: 04-04-2017 Kleur: Bruin Stamboek: KWPN

Mia Donna A.K.M. is een chique merrie met veel potentie voor de sport.

Ze stamt af van Zirocco Blue (Mr. Blue x Voltaire) die onder Jur Vrieling zeer succesvol is geweest op het hoogste niveau van de springsport. De moeder van Mia, One Wish, stamt af van de stempelhengst Indoctro en heeft gepresteerd op Z niveau (springen en dressuur) en L SGW.

De verwachting is dat Mia net als haar moeder een allround paard is die het goed zal doen in de sport. Ze heeft een heel vriendelijk en werkwillig karakter. Mia heeft drie prima gangen, ze lijkt net als haar moeder een krachtig en vlug achterbeen te hebben en is goed voorwaarts.

Mia is verkocht naar Amerika en zal daar verder opgeleid worden als hunter.

BIJ ONS OP STAL

ARCHIVE

bottom of page