Fairy Molga J.N.

February 1, 2018

Indoctro x Corland x Nimmerdor

 

Geboortedatum: 01-05-2010
Stokmaat: 1.70 m
Kleur: Bruin
Stamboek: KWPN 
Predicaten: Elite EPTM-(spr) 

 

Nakomelingen
2014: Juliénas J.N.
2015: Kodak Moments A.K. 
2017: Maestro A.K.M.

2018: Noëmi Molga A.K.M.

 

Fairy komt uit de bewezen Molga stam van Jan Nieboer uit Yde. De Molga stam kenmerkt zich door nakomelingen die zich keer op keer bewijzen binnen de fokkerij en de sport. Zo bestaat de merrielijn voornamelijk uit elite, preferente en prestatie merries en zijn er meerdere hengsten goedgekeurd binnen het KWPN. Een aantal volle broers van Fairy lopen momenteel op internationaal niveau in de springsport. 

 

 
Fairy volgt de predicaatrijke merrie-lijn op door op driejarige leeftijd het elite predicaat te ontvangen. Om elite te worden is zij PROK goedgekeurd en heeft zij de EPTM merrietesten goed doorlopen.  Fairy heeft een werkwillig karakter en laat op de sprong een goede techniek zien. 

 

 
De nakomelingen van Fairy zijn langgelijnd en goed ontwikkeld. Haar eerste veulen heeft een 1e premie behaald en wist zich te selecteren voor de nationale veulenkeuring in Ermelo. Ook haar tweede nakomeling behaalde een 1e premie op de veulenkeuring. 

 

 


 

 

 

 

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

BIJ ONS OP STAL

Please reload

ARCHIVE

Please reload

AKM Horses

AKM Horses

Busch en Dam 21a

1911 MS Uitgeest

06 38 31 47 92 (Kelly)
of 
06 28 78 03 02 (Anne-Roos)

© 2018 by AKM - Design 02508