top of page

Onita ‘’One Wish’’

Indoctro x Daimler x Tolbert

Geboortedatum: 03-02-1996 Stokmaat:1.60 m Kleur: Donkerbruin Stamboek: KWPN

Sportprestaties Dressuur: Z1 Springen: M SGW: M startgerechtigd

Nakomelingen 2011: Hakuna Matata 2015: Kayden A.K.M. 2017: Mia Donna A.K.M.

2018: Nora Donna A.K.M.

2019: O'Donna A.K.M.

Wish stamt af van de bewezen springhengst Indoctro. Deze preferente stempelhengst heeft veel betekend binnen de KWPN fokkerij. Indoctro is de vader van vele keur, preferente en prestatie merries en goedgekeurde hengsten. Vele nakomelingen van Indoctro presteren op het hoogste niveau.

De winnaarsmentaliteit van Indoctro komt duidelijk naar voren in Wish. Haar krachtige, temperamentvolle karakter zorgt ervoor dat zij zich op de wedstrijden altijd voor de volle 100% heeft gegeven. Dit heeft geresulteerd in mooie sportprestaties binnen de dressuur, het springen en de samengestelde wedstrijden.

Wish is een sportpaard in hart en nieren! Tijdens deze mooie sportcarrière hebben wij besloten om Wish, naast de sport, ook voor de fokkerij in te zetten. Inmiddels heeft Wish vier nakomelingen en na haar sportcarrière wordt zij nu volledig voor de fokkerij ingezet. De veulens van Wish kenmerken zich door dezelfde vurigheid, snelle reflexen en kracht. In 2017 en 2018 kreeg zij de merrieveulens Mia Donna A.K.M. (v. Zirocco Blue VDL) en Nora Donna A.K.M. (v. Freeman VDL) en met deze merries hopen wij een mooie moederlijn op te zetten.

BIJ ONS OP STAL

ARCHIVE

bottom of page