Onita ‘’One Wish’’

March 7, 2018

Indoctro x Daimler x Tolbert

 

Geboortedatum: 03-02-1996
Stokmaat:1.60 m
Kleur: Donkerbruin
Stamboek: KWPN 

 

Sportprestaties
Dressuur: Z1
Springen: M
SGW: M startgerechtigd 


Nakomelingen
2011: Hakuna Matata
2015: Kayden A.K.M.
2017: Mia Donna A.K.M. 

2018: Nora Donna A.K.M.

2019: O'Donna A.K.M.

 

Wish stamt af van de bewezen springhengst Indoctro. Deze preferente stempelhengst heeft veel betekend binnen de KWPN fokkerij. Indoctro is de vader van vele keur, preferente en prestatie merries en goedgekeurde hengsten. Vele nakomelingen van Indoctro presteren op het hoogste niveau.  

 

De winnaarsmentaliteit van Indoctro komt duidelijk naar voren in Wish. Haar krachtige, temperamentvolle karakter zorgt ervoor dat zij zich op de wedstrijden altijd voor de volle 100% heeft gegeven. Dit heeft geresulteerd in mooie sportprestaties binnen de dressuur, het springen en de samengestelde wedstrijden. 

 

Wish is een sportpaard in hart en nieren!
Tijdens deze mooie sportcarrière hebben wij besloten om Wish, naast de sport, ook voor de fokkerij in te zetten. Inmiddels heeft Wish vier nakomelingen en na haar sportcarrière wordt zij nu volledig voor de fokkerij ingezet. De veulens van Wish kenmerken zich door dezelfde vurigheid, snelle reflexen en kracht. In 2017 en 2018 kreeg zij de merrieveulens Mia Donna A.K.M. (v. Zirocco Blue VDL) en Nora Donna A.K.M. (v. Freeman VDL) en met deze merries hopen wij een mooie moederlijn op te zetten.
 

 

 

 

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

BIJ ONS OP STAL

Please reload

ARCHIVE

Please reload

AKM Horses

AKM Horses

Busch en Dam 21a

1911 MS Uitgeest

06 38 31 47 92 (Kelly)
of 
06 28 78 03 02 (Anne-Roos)

© 2018 by AKM - Design 02508